Endelig Et Sted For Kreativitet – Stillerom 4DEG

Som en kreativ person vet jeg at det er vanskelig å være kreativ e et støyende miljø og jeg føler smerten din. Endelig jeg fant løsninger for dette. Det er et stillerom som er lydisolert så du kan endelig være kreativ uten alle distraksjonene. Spillerommet nedenfor laget av 4DEG AS og leverte en av våre kunder i Kristiansand.

Hva er et Stillerom og hvorfor trenger du det?

Vi tilbringer mesteparten av tiden vår på jobb et kontor hvor andre medlemmer deler plassen. Jo flere ansatte, jo mer irritasjon og støy. Kontordesign tar i økende grad hensyn til behovet for personvern, men det er veldig viktig at noen ta ansvar å finne løsninger.

Det er imidlertid vanskelig å øke antall rom på en begrenset plass uendelig. Stillerom kontor boks av 4DEG løser dette problemet. Separate møterom er lydisolerte. Takket være dette kan ansatte ringe dit og holde diskrete møter.

Utformingen av stillerom er enkel og passer perfekt inn i nesten alle kontor design. Hvert stativ er fullt tilpassbar, så det fungerer på moderne kontorer, historiske rom eller kontor lignende steder. Denne stillerom kan også brukes til møter, telefon samtale og chatterom. De som oppholder seg i den inn glassene lydboken skiller seg ut blant andre ansatte i det åpner rommet. Det er fint å ha flere lyds stativ på kontoret.

Nå er det mulig å finne et komfortabelt stille sted på kontoret ditt ved hjelp av 4DEG Stellerommet

Alle på kontoret skal ha tilgang til komfortable arbejdshold. For å jobbe effektivt bør man tilstrebe å legge forholdene til rette øker konsentrasjonen. uten det er det vanskelig å forestille seg effektiv utførelse av oppgaver.

Stillerommet er en ideell løsning for ansatte hvis arbeid er basert på hyppige kontakter med kunder. De kan designes for en person, for eksempel for å ringe, samt for en større gruppe mennesker som trenger stillhet for å kunne analysere mer komplekse problemer.

Mer enn en ansatt kan bruke de lydisolerte rommene. Takket være denne løsningen er det ikke nødvendig å organisere et lukket rom for alle som melder fra om et slikt behov.

Personer ansatte i bedriften kan bare gå til standen når de ønsker å jobbe med en spesifikk oppgave som krever stillhet og konsentrasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *