Akustiske møbler – en måte å skape arbeidsmiljø uten støy

Mello Stillerom for kontor

Løsninger i åpne kontorlandskap

Dagens selskaper velger i økende grad åpne kontorlandskap som arbeidsplass for sine ansatte. Lavere leiekostnader og evnen til å stimulere samspillet mellom ansatte er åpenbare fordeler for virksomheten. Løsningen er imidlertid ikke fri for ulemper, blant annet tap av personvern og eksponering for støy. Heldigvis er det en enkel måte å effektivisere produktiviteten til de ansatte. Det er moderne akustiske møbler.

Hvordan undertrykker de støy? Hvordan kan de brukes slik at de ansatte opplever mer ordnede arbeidsforhold?

Mer om dette nedenfor!

Akustiske møbler – en måte å skape arbeidsmiljø uten støy

Å opprettholde produktiviteten til ansatte er en utfordring for bedrifter i ulike bransjer. Da er det viktig å gi dem de rette arbeidsverktøyene og arbeidsforholdene. Flere utfører sine oppgaver i åpne kontormiljøer hvor blir de utsatt for og påvirket av effektene av støy. Den såkalte akustiske støyen i vår tid er forårsaket av kontorutstyr, vifter, telefoner samt ansattes samtaler. Alle disse faktorene utsetter arbeidstakere for akustisk stress, noe som kan føre til problemer med nervesystemet, manglende evne til å fokusere og søvnløshet. En konsekvens av dette er lavere produktivitet på jobb.

Bedriftsledere må finne løsninger som vil sikre arbeidstagerne komfortable arbeidsforhold som igjen forbedrer effektiviteten. Akustiske møbler er et enkelt verktøy for å bekjempe skadelig støy, og gjenoppretter stillhet i åpne rom.

Moderne akustiske møbler for åpne kontorlandskap

I de åpne landskapene, men også i mindre kontorer, vil støyreduserende akustiske møbler være en god løsning. Uansett støynivå og intensitet gis de ansatte en funksjonell og komfortabel plass til å jobbe i fred og ro. Bedrifter har et ansvar for de ansattes hverdag og bør derfor velge å utstyre kontorene med akustiske møbler. Ved hjelp av nøye utformede møbler med akustiske egenskaper, er det mulig å gjenopprette lydbalansen og personvernet i åpne landskap.

For å møte disse utfordringene og imøtese kravene til moderne bedrifter ble det polske merket VANK opprettet med fokus på effektive løsninger.

Mer

VANK-løsninger gir ro i arbeidshverdagen

VANK tilbyr lydabsorberende skillevegger, sofaer og lenestoler som tåler akustisk støy til lukkede boder hvor man får opplevelsen av et privat kontor. Det brede utvalget av komplementære akustiske møbler betyr at ethvert selskap vil finne løsninger skreddersydd for sine behov. Systemdesignet fra VANK_WALL-og VANK_MELLO-serien gir muligheten til å skape ulike ønskede funksjoner. Designerne har kreert løsninger gjennom originale og innovative produkter i materialer som bidrar til å minimere de negative effektene av å jobbe i et åpent kontorlandskap. Glassveggene bidrar til at de ansatte ikke er avskåret fra de andre kollegaene samtidig som sidene er polstret med et stoff med akustiske egenskaper som isolerer arbeidsplassen.

Møblene kombinerer vellykket estetikk og ønsket funksjonalitet i dagens moderne kontorlokaler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *